Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Даниел Панов, кмет на Велико Търново, обясни в специалното

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Даниел Панов, кмет на Велико Търново, обясни в специалното
Коментари Харесай

Кметът на Велико Търново: Всички знаем кой е кандидатът за президент на ГЕРБ

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Даниел Панов, кмет на Велико Търново, изясни в специфичното издание на БТВ от остарялата столица, какви са прогнозите за претендент на ГЕРБ за президент. 

" ГЕРБ знаят кой е претендентът за президент, всички чакаме да го разгласят публично. През 2011 сме организирали дори по-сложни избори с локалните избори за кмет, за президент и за вицепрезидент. Нека имаме малко самообладание, с цел да бъде разгласен канидатът на ГЕРБ за президент и вицепрезидент. Има задоволително стойностни кандидатури, които са обсъждани преди този момент, тъй че считам, че ще бъде разгласен верният претендент. Аз имам задоволително задължения сега. Подготвяме законопроектите в законодателната власт и тази честа промяна на ръководство ненапълно води до неведение и локалната власт има изключително въздействие. " - показа кметът за подготовката за изборите. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР